Background Image

Badkamers

Een nieuwe ontwikkeling is dat badkamers tegenwoordig steeds vaker voorzien worden van waterdicht stucwerk in plaats van tegels. Stucwerk geeft natuurlijk een heel andere uitstraling dan de welbekende tegels. De uniformiteit van stucwerk, dat ook nog eens waterdicht is, geeft een heel bijzonder effect in uw badkamer. Daar komt bij dat het met stucwerk makkelijker is om bijzondere vormen goed af te werken.

Lees meer

Buitengevels

Buitengevels

Ook buiten is stucwerk een prachtige methode om uw huis aan te kleden. Het is dan wel van belang dat er gekozen wordt voor het juiste materiaal en werkwijze bij het stucen van een buitengevel. Een buitengevel staat namelijk bloot aan weer en wind, en het stucwerk wat binnen gebruikt wordt kan niet goed tegen deze invloeden.

Lees meer

Pleisterwerk, lijstwerk

Schuur- en pleisterwerk, lijstwerk

Voordat een muur of plafond geschilderd of gestuct kan worden, zal deze eerst glad gemaakt moeten worden. Bij stucwerk is het heel belangrijk dat er op een egale, gladde ondergrond gewerkt wordt, dit om er voor te zorgen dat het eindresultaat op alle gebieden netjes en strak zal ogen.Bij een onregelmatige ondergrond kan het zijn dat het stucwerk

Lees meer

Betonlookvloeren

Een betonlookvloer is een vloer van gegoten kunststof, die de voordelen van beton heeft, zonder de nadelen van een betonvloer. De strakke en moderne uitstraling van zo’n vloer is natuurlijk een pluspunt op zich, maar er zijn veel meer voordelen. Omdat het om een gegoten vloer gaat zal de isolatiewaarde van een betonlookvloer echt uitstekend zijn, en zal uw vloer ook mooi glad zijn.

Lees meer

Spack spuiten

Spack spuiten

Spack spuiten is een efficiënte en betaalbare methode om uw woning op te knappen. Spack is een vorm van stucwerk waarbij het materiaal machinaal gespoten wordt. Het voordeel hiervan is dat het aanbrengen van spack over het algemeen erg betaalbaar is. Er zijn wel een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden voordat er spack gespoten kan worden.

Lees meer

Tex spuiten

Tex spuiten

Het spuiten van latex is een belangrijke en efficiënte methode om muren en plafonds van een egale kleur te voorzien. Het voordeel ven latex spuiten is dat de originele structuur van de ondergrond bewaard blijft. Het is dus echt de optimale manier om uw muren en plafonds op te frissen. Latex is een ontzettend prettig materiaal om mee te werken.

Lees meer