Background Image

Badkamers

Een nieuwe ontwikkeling is dat badkamers tegenwoordig steeds vaker voorzien worden van waterdicht stucwerk in plaats van tegels. Stucwerk geeft natuurlijk een heel andere uitstraling dan de welbekende tegels. De uniformiteit van stucwerk, dat ook nog eens waterdicht is, geeft een heel bijzonder effect in uw badkamer. Daar komt bij dat het met stucwerk makkelijker is om bijzondere vormen goed af te werken.

Denk bijvoorbeeld aan een halfronde muur, die bijna niet te betegelen is, maar wel makkelijk te stucen is. Een ander voordeel van stucwerk is dat het in iedere kleur aan te brengen is, zonder dat er randen tussen zitten in een andere kleur, wat bij tegels natuurlijk wel het geval is.

Werkwijze

Wanneer u overweegt om uw badkamer te laten stucen in plaats van betegelen, neem dan contact op met Spack en Stucwerk Brabant. Wij komen graag naar u om met u het gesprek aan te gaan. Dit gesprek is natuurlijk kosteloos en volledig vrijblijvend. In dit gesprek gaat het om uw wensen en zullen wij een adviserende rol op ons nemen. Het gaat erom dat u een prachtige badkamer krijgt, die ook nog eens binnen uw budget valt. Aan de hand van dit gesprek zullen wij een offerte opstellen.

Wanneer u onze offerte accepteert zullen wij de werkzaamheden op het afgesproken tijdstip beginnen. Dit tijdstip hoeft wat ons betreft niet tussen 9 en 5 te vallen.

Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk en om die reden vinden wij het ook niet erg om in de avonduren te werken.