Background Image

Spack spuiten

Spack spuiten

Spack spuiten is een efficiƫnte en betaalbare methode om uw woning op te knappen. Spack is een vorm van stucwerk waarbij het materiaal machinaal gespoten wordt. Het voordeel hiervan is dat het aanbrengen van spack over het algemeen erg betaalbaar is. Er zijn wel een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden voordat er spack gespoten kan worden.

Spack is namelijk een dunne laag die op de muur of het plafond gespoten wordt. Na de juiste voorbehandeling ziet het resultaat er oogverblindend uit. Het is tegenwoordig niet meer zo dat spack alleen in het wit gespoten kan worden. U kunt er ook voor kiezen om de spack in een kleur te laten spuiten.

Werkwijze

Wanneer u een muur of plafond spack wilt laten spuiten, neem dan contact op met Spack en Stucwerk Brabant. Wij komen dan volledig vrijblijvend bij u op bezoek om de huidige situatie te bekijken. Ook zullen wij dan het gesprek met u aangaan. In dit gesprek zullen wij uw wensen en de mogelijkheden bespreken. Ook kunnen wij dan aangeven wat er aan voorwerk nodig zal zijn om het spack spuiten goed uit te voeren. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u zelf het afplakwerk doet, dan zullen wij minder lang bezig zijn bij u, en zullen de kosten voor u lager uitvallen.

Aan de hand van dit gesprek zullen wij een offerte opstellen, en wanneer u deze offerte accepteert gaan wij aan het werk op een afgesproken tijdstip.

Een goede tip is dat wij ook buiten kantooruren werken, dus mocht u ons willen inzetten in de avonduren, dan kan dat bij Spack en Stucwerk Brabant!