Background Image

Spack en Stucwerken

Spack & Stucwerken Brabant B.V. is een familiebedrijf dat al ruim 20 jaar ervaring heeft in het stuc- en spackwerk. Over de afgelopen jaren hebben wij voor veel tevreden klanten de muren en plafonds onder handen genomen. Wij staan bekend om onze goede service en ambachtelijke werk. De goede service komt voor uit het feit dat wij makkelijk bereikbaar zijn, de lijntjes te allen tijde kort houden, altijd vanuit de klant denken en in mogelijkheden denken. Daar komt dan nog eens bij dat wij geen 9 tot 5 mentaliteit hebben, u kunt ons ook inzetten om werkzaamheden uit te voeren in de avonduren.

Dit is vooral prettig wanneer u zelf overdag werkt en er toch graag bij wilt zijn wanneer wij in uw woning aan het werk zijn, of voor bedrijven waar wij onze werkzaamheden kunnen uitvoeren buiten kantoortijden.

SSB, een erkend leerwerkbedrijf

Wij vinden het opleiden van jonge talenten een belangrijke taak van onze ervaren werknemers. Dit betekent dat het kan zijn dat er een jong talent aan het werk gaat bij uw project, maar dit gebeurt altijd onder de supervisie van een van onze ervaren en VCA-erkende mensen. Op deze manier garanderen wij dat de kennis over stuc- en spacwerk binnen het bedrijf blijft en dat wij de komende 20 jaar nog steeds de kwaliteit en het maatwerk kunnen leveren die nu bij ons de standaard zijn.

Werkwijze

Wanneer u ons zou willen inschakelen, neem dan volledig vrijblijvend contact op met Spack en Stucwerk Brabant. Wij komen graag bij u op locatie om een adviserend gesprek aan te gaan. In dit gesprek zal het gaan over uw wensen en de mogelijkheden. Ook zullen wij de werkzaamheden opnemen en aan de hand van dit gesprek een offerte opstellen. Wanneer u de offerte accepteert zullen wij op afspraak met de werkzaamheden beginnen.

Schakel dus Spack en Stucwerk Brabant in voor al uw spack- en stucwerk.